Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Sandhamn

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Sandhamn

Sandhamn är en härlig plats som ligger på Sandön i Stockholms skärgård. Ön är känd för sina vackra stränder, klippor och ett livligt sommarliv. Hit kommer man för att njuta av det avslappnade ölivet, de historiska sevärdheterna och förstås de fantastiska möjligheterna till båtliv. För de som bor här eller besöker ön under semesterperioden kan det vara bra att veta att det finns tjänster som underlättar vardagen, som till exempel hemleverans av matkassar. På vår hemsida, matkassarna.se, jämför vi alla leverantörer som kan leverera matkassar direkt till din dörr i Sandhamn.

hitta en matkasse i Sandhamn

Att välja rätt matkasse kan göra din vistelse i Sandhamn ännu bättre. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en leverantör som passar just dina behov. Vår sajt erbjuder en tydlig lista där du kan få en snabb överblick över leverantörernas betyg, sortiment, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar de erbjuder. Att få maten levererad direkt till dörren i Sandhamn är bekvämt och sparar värdefull tid som du istället kan spendera på att upptäcka ön.

Fundera på detta innan du beställer

Innan du väljer att beställa en matkasse är det några saker som är bra att tänka på för att ditt val ska passa ditt hushållsbehov. Fundera på hur många personer matkassen ska räcka till och hur många middagar i veckan du önskar. Din budget är såklart också viktig att ha i åtanke. Det kan vara en god idé att titta på företagets betyg på Trustpilot, eftersom det ger en indikation på vad andra kunder har tyckt om tjänsten. Slutligen, titta på antalet recept som ingår för att försäkra dig om att matkassen ger tillräckligt med variation för dina måltider.