Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sankt Ibb

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sankt Ibb

Sankt Ibb är en liten ö i Öresund som erbjuder lugn och ro med vidsträckta natur och ett mysigt samhälle. Här kan du njuta av den vackra utsikten, vandra på natursköna stigar och bara vara. För de som bor här eller spenderar sin semester på ön, finns det nu även en enkel lösning för matinköp genom att beställa matkasse med hemleverans. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta leverantörer som levererar smakfulla och nyttiga matkassar direkt till din dörr på Sankt Ibb. Det spelar ingen roll om du är fastboende eller tillfällig besökare, en matkasse kan göra din vardag lättare och ge mer tid över till att njuta av ön.

Matkasseleverantörer i Sankt Ibb

Vi på matkassarna.se förstår att varje person har unika behov och önskemål när det gäller mat. Därför har vi samlat en lista med olika matkasseleverantörer som ser till att du får goda och hälsosamma måltider utan besvär. I listan ovanför kan du enkelt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Du kan även jämföra priset per portion och utnyttja aktuella rabattkoder. Felix, inte heller glöm vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, för att verkligen hitta något som passar just dig.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du beställer din matkasse är det bra att fundera på några saker. Börja med att tänka på antalet personer i hushållet, och hur många middagar ni vill ha i veckan. Det är även viktigt att titta på er budget för att hitta en matkasse som matchar er ekonomi. Ett annat bra tips är att se på företagets betyg på Trustpilot, som ger en indikation på andra kunders erfarenheter. Slutligen, kolla antalet recept som ingår för att säkerställa en variation som passar din smak och matlagningsskicklighet. Med dessa tips kan du känna dig trygg i ditt val när du beställer matkassar till Sankt Ibb från vår tjänst.