Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Sankt Ibb

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Sankt Ibb

Sankt Ibb är en liten ö i Öresund som erbjuder lugn och ro med vidsträckta natur och ett mysigt samhälle. Här kan du njuta av den vackra utsikten, vandra på natursköna stigar och bara vara. För de som bor här eller spenderar sin semester på ön, finns det nu även en enkel lösning för matinköp genom att beställa matkasse med hemleverans. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta leverantörer som levererar smakfulla och nyttiga matkassar direkt till din dörr på Sankt Ibb. Det spelar ingen roll om du är fastboende eller tillfällig besökare, en matkasse kan göra din vardag lättare och ge mer tid över till att njuta av ön.

Matkasseleverantörer i Sankt Ibb

Vi på matkassarna.se förstår att varje person har unika behov och önskemål när det gäller mat. Därför har vi samlat en lista med olika matkasseleverantörer som ser till att du får goda och hälsosamma måltider utan besvär. I listan ovanför kan du enkelt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Du kan även jämföra priset per portion och utnyttja aktuella rabattkoder. Felix, inte heller glöm vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, för att verkligen hitta något som passar just dig.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du beställer din matkasse är det bra att fundera på några saker. Börja med att tänka på antalet personer i hushållet, och hur många middagar ni vill ha i veckan. Det är även viktigt att titta på er budget för att hitta en matkasse som matchar er ekonomi. Ett annat bra tips är att se på företagets betyg på Trustpilot, som ger en indikation på andra kunders erfarenheter. Slutligen, kolla antalet recept som ingår för att säkerställa en variation som passar din smak och matlagningsskicklighet. Med dessa tips kan du känna dig trygg i ditt val när du beställer matkassar till Sankt Ibb från vår tjänst.