Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sankt Olof

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sankt Olof

Sankt Olof är en charmig liten ort i Skåne län, känd för sitt pittoreska landskap och sina rika kulturarv. Med naturen runtomkring erbjuder denna by ett lugnt och trevligt boende. Nära till hav och natur, är det en perfekt plats för dig som uppskattar friluftsliv och lokal gemenskap. Och nu blir vardagen ännu enklare för dig som bor i Sankt Olof, tack vare möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder denna bekväma tjänst. Du kan enkelt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och sortimentet av matkassar varje leverantör har.

Välj rätt matkasse för dig

När du ska välja matkasse är det några saker du bör tänka på. Först och främst, överväg antalet personer i hushållet och hur ofta ni behöver middagar. Är det för en liten familj, ett par, eller kanske bara för dig? Sedan, fundera på hur många middagar i veckan ni vill ha i er matkasse. Det kan variera från några få middagar till hela veckans måltider. Din budget är också viktig att ha i åtanke. Det finns alternativ för de flesta plånböcker, så jämför priset per portion och totalpriset för kassen för att hitta det bästa alternativet för er. Glöm inte att kolla leverantörens betyg på Trustpilot, så du kan vara säker på att du väljer en pålitlig tjänst. Slutligen, titta på antalet recept och varierar de tillräckligt från vecka till vecka? Variation i maten är nyckeln till en hälsosam kost.

Tips innan du beställer

  • Kontrollera noga vilka leverantörer som levererar till Sankt Olof
  • Välj en matkasse som passar din kosthållning, till exempel vegetarisk eller glutenfri
  • Se till att leveranstiden passar ditt schema
  • Ta del av aktuella erbjudanden genom rabattkoder
  • Undersök om det är möjligt att pausa eller säga upp tjänsten vid behov