Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Sankt Olof

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Sankt Olof

Sankt Olof är en charmig liten ort i Skåne län, känd för sitt pittoreska landskap och sina rika kulturarv. Med naturen runtomkring erbjuder denna by ett lugnt och trevligt boende. Nära till hav och natur, är det en perfekt plats för dig som uppskattar friluftsliv och lokal gemenskap. Och nu blir vardagen ännu enklare för dig som bor i Sankt Olof, tack vare möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder denna bekväma tjänst. Du kan enkelt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och sortimentet av matkassar varje leverantör har.

Välj rätt matkasse för dig

När du ska välja matkasse är det några saker du bör tänka på. Först och främst, överväg antalet personer i hushållet och hur ofta ni behöver middagar. Är det för en liten familj, ett par, eller kanske bara för dig? Sedan, fundera på hur många middagar i veckan ni vill ha i er matkasse. Det kan variera från några få middagar till hela veckans måltider. Din budget är också viktig att ha i åtanke. Det finns alternativ för de flesta plånböcker, så jämför priset per portion och totalpriset för kassen för att hitta det bästa alternativet för er. Glöm inte att kolla leverantörens betyg på Trustpilot, så du kan vara säker på att du väljer en pålitlig tjänst. Slutligen, titta på antalet recept och varierar de tillräckligt från vecka till vecka? Variation i maten är nyckeln till en hälsosam kost.

Tips innan du beställer

  • Kontrollera noga vilka leverantörer som levererar till Sankt Olof
  • Välj en matkasse som passar din kosthållning, till exempel vegetarisk eller glutenfri
  • Se till att leveranstiden passar ditt schema
  • Ta del av aktuella erbjudanden genom rabattkoder
  • Undersök om det är möjligt att pausa eller säga upp tjänsten vid behov