Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Särö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Särö

Särö, en pittoresk ort belägen vid kusten strax söder om Göteborg, känd för sin vackra natur och rika historia som en gång i tiden var en semesterort för Göteborgs societet. Med sin närhet till havet och omgivande gröna landskap är Särö en idyllisk plats att bo på. För de som bor i Särö och har ett hektiskt livsstil kan det vara en utmaning att hinna med att planera och förbereda näringsrika och smakfulla middagar. Att använda en matkasse med hemleverans kan då vara en utmärkt lösning. Genom att få matkassar levererade direkt till dörren spar du både tid och energi, samtidigt som du får möjlighet att njuta av god och varierad mat varje dag.

Matkassar i Särö

Här på matkassarna.se hjälper vi dig som bor i Särö att enkelt hitta matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans. På vår sida kan du få en överblick över allt från betyg och utbud, till priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuell rabattkod, och vilka typer av matkassar varje leverantör tillhandahåller. Med några enkla klick kan du jämföra olika alternativ och välja den matkasse som bäst passar just din smak och dina behov.

Tips innan du beställer

Innan du beställer en matkasse är det bra att fundera över några saker för att göra ditt val så passande som möjligt:

  • Antalet personer i hushållet och ålder på eventuella barn.
  • Hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Er budget och hur mycket du är villig att spendera.
  • Ta en titt på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Och slutligen, tänk på antalet recept och typ av maträtter som du gärna vill testa.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du göra ett genomtänkt val och hitta den matkasselösning som ger mest glädje och nytta i din vardag. Besök oss på matkassarna.se för att starta ditt sökande efter den perfekta matkassen med hemleverans i Särö!