Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Särö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Särö

Särö, en pittoresk ort belägen vid kusten strax söder om Göteborg, känd för sin vackra natur och rika historia som en gång i tiden var en semesterort för Göteborgs societet. Med sin närhet till havet och omgivande gröna landskap är Särö en idyllisk plats att bo på. För de som bor i Särö och har ett hektiskt livsstil kan det vara en utmaning att hinna med att planera och förbereda näringsrika och smakfulla middagar. Att använda en matkasse med hemleverans kan då vara en utmärkt lösning. Genom att få matkassar levererade direkt till dörren spar du både tid och energi, samtidigt som du får möjlighet att njuta av god och varierad mat varje dag.

Matkassar i Särö

Här på matkassarna.se hjälper vi dig som bor i Särö att enkelt hitta matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans. På vår sida kan du få en överblick över allt från betyg och utbud, till priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuell rabattkod, och vilka typer av matkassar varje leverantör tillhandahåller. Med några enkla klick kan du jämföra olika alternativ och välja den matkasse som bäst passar just din smak och dina behov.

Tips innan du beställer

Innan du beställer en matkasse är det bra att fundera över några saker för att göra ditt val så passande som möjligt:

  • Antalet personer i hushållet och ålder på eventuella barn.
  • Hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Er budget och hur mycket du är villig att spendera.
  • Ta en titt på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Och slutligen, tänk på antalet recept och typ av maträtter som du gärna vill testa.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du göra ett genomtänkt val och hitta den matkasselösning som ger mest glädje och nytta i din vardag. Besök oss på matkassarna.se för att starta ditt sökande efter den perfekta matkassen med hemleverans i Särö!