Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Säter

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Säter

Säter, belägen i den natursköna delen av Dalarna, erbjuder inte bara en rik historia och småstadscharm utan också modern bekvämlighet genom hemleverans av matkassar. Denna idylliska stad, känd för sina vackra trähus och den historiska atmosfären av gammal hantverkstradition, erbjuder nu även sina invånare möjligheten att enkelt och smidigt få en matkasse levererad direkt till dörren.

Matkassar i Säter med hemleverans

På matkassarna.se förstår vi att det är viktigt med både god mat och bekvämlighet. Om du bor i Säter och letar efter ett praktiskt sätt att planera dina middagar, finns vi här för att hjälpa till. Vi jämför alla leverantörer av matkassar som kan leverera mat direkt hem till dig i Säter. För att göra det lättare för dig att hitta rätt matkasse, presenterar vi en översiktlig lista där du kan se betyg, utbud, priser, typ av leverans, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka matkassar som erbjuds av de olika leverantörerna.

Tips innan du beställer din matkasse

När du överväger att beställa en matkasse, är det några saker som kan vara bra att tänka på för att göra ditt val så passande som möjligt:

  • Antalet personer – Välj en matkasse som matchar antalet personer i ditt hushåll.
  • Antal middagar – Besluta hur många middagar per vecka du önskar få i din matkasse.
  • Budget – Titta på de olika prisalternativen för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Betyg – Kontrollera företagets betyg på sidor som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept – Se hur många olika recept som erbjuds, för att säkerställa mångfald i din matlagning.

För att börja planera dina måltider med bekvämlighet och njutning, utforska vårt utbud av matkassar och hitta en som passar ditt liv i Säter.