Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Säter

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Säter

Säter, belägen i den natursköna delen av Dalarna, erbjuder inte bara en rik historia och småstadscharm utan också modern bekvämlighet genom hemleverans av matkassar. Denna idylliska stad, känd för sina vackra trähus och den historiska atmosfären av gammal hantverkstradition, erbjuder nu även sina invånare möjligheten att enkelt och smidigt få en matkasse levererad direkt till dörren.

Matkassar i Säter med hemleverans

På matkassarna.se förstår vi att det är viktigt med både god mat och bekvämlighet. Om du bor i Säter och letar efter ett praktiskt sätt att planera dina middagar, finns vi här för att hjälpa till. Vi jämför alla leverantörer av matkassar som kan leverera mat direkt hem till dig i Säter. För att göra det lättare för dig att hitta rätt matkasse, presenterar vi en översiktlig lista där du kan se betyg, utbud, priser, typ av leverans, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka matkassar som erbjuds av de olika leverantörerna.

Tips innan du beställer din matkasse

När du överväger att beställa en matkasse, är det några saker som kan vara bra att tänka på för att göra ditt val så passande som möjligt:

  • Antalet personer – Välj en matkasse som matchar antalet personer i ditt hushåll.
  • Antal middagar – Besluta hur många middagar per vecka du önskar få i din matkasse.
  • Budget – Titta på de olika prisalternativen för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Betyg – Kontrollera företagets betyg på sidor som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept – Se hur många olika recept som erbjuds, för att säkerställa mångfald i din matlagning.

För att börja planera dina måltider med bekvämlighet och njutning, utforska vårt utbud av matkassar och hitta en som passar ditt liv i Säter.