Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Säter

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Säter

Säter, belägen i den natursköna delen av Dalarna, erbjuder inte bara en rik historia och småstadscharm utan också modern bekvämlighet genom hemleverans av matkassar. Denna idylliska stad, känd för sina vackra trähus och den historiska atmosfären av gammal hantverkstradition, erbjuder nu även sina invånare möjligheten att enkelt och smidigt få en matkasse levererad direkt till dörren.

Matkassar i Säter med hemleverans

På matkassarna.se förstår vi att det är viktigt med både god mat och bekvämlighet. Om du bor i Säter och letar efter ett praktiskt sätt att planera dina middagar, finns vi här för att hjälpa till. Vi jämför alla leverantörer av matkassar som kan leverera mat direkt hem till dig i Säter. För att göra det lättare för dig att hitta rätt matkasse, presenterar vi en översiktlig lista där du kan se betyg, utbud, priser, typ av leverans, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka matkassar som erbjuds av de olika leverantörerna.

Tips innan du beställer din matkasse

När du överväger att beställa en matkasse, är det några saker som kan vara bra att tänka på för att göra ditt val så passande som möjligt:

  • Antalet personer – Välj en matkasse som matchar antalet personer i ditt hushåll.
  • Antal middagar – Besluta hur många middagar per vecka du önskar få i din matkasse.
  • Budget – Titta på de olika prisalternativen för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Betyg – Kontrollera företagets betyg på sidor som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept – Se hur många olika recept som erbjuds, för att säkerställa mångfald i din matlagning.

För att börja planera dina måltider med bekvämlighet och njutning, utforska vårt utbud av matkassar och hitta en som passar ditt liv i Säter.