Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Sätila

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Sätila

Sätila, beläget i hjärtat av Västergötland med dess lugna natur och vackra sjöar, erbjuder en charmig vardag mitt i den svenska idyllen. I detta samhälle kan invånarna njuta av en avkopplande atmosfär samtidigt som de har närhet till större städer för ett rikare utbud av aktiviteter och tjänster. För de som bor här ger matkassar med hemleverans en extra bekvämlighet i vardagen. Dessa kassar innebär att man får maten levererad direkt till dörren, vilket sparar tid och förenklar planeringen av veckans måltider. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som erbjuder denna service i Sätila, så att du enkelt kan hitta en matkasse som passar just din smak och ditt liv.

Matkasseleverantörer i Sätila

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att upptäcka de bästa matkassarna med hemleverans i Sätila. På vår sajt kan du enkelt få en överblick över olika matkassealternativ. Vi listar viktig information som betyg, utbud, priser, leveransdagarna, pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det gäller traditionella, vegetariska, eller specialkost som glutenfritt och laktosfritt.

Tips inför din beställning

Innan du beställer din matkasse, tänk på att fundera över några saker för att göra ditt val lättare. Först, fundera på hur många personer ni är i hushållet och hur många middagar i veckan ni vill ha mat för. Se över er budget för att finna en matkasse som passar era ekonomiska ramar. Det är också klokt att undersöka företagets betyg på Trustpilot, vilket kan ge en indikation på andra kunders tillfredsställelse. Slutligen, titta på antalet recept som ingår, så att ni får tillräckligt med variation i er kost. Med dessa punkter i åtanke blir valet av matkasse enklare och mer anpassat för just er.