Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Säve

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Säve

Säve är en ort med strax över 4 000 invånare och är belägen på Hisingen, nära Göteborg. Det är en plats med en lugn atmosfär där tradition möter innovation, inte minst på grund av närheten till den expansiva stadskärnan. I Säve finns det gott om grönska och natur, och för de som bor här är tillgången till lokala varor och god mat en del av vardagen. Nu är det möjligt att göra den vardagen ännu enklare genom att beställa hem matkassar som levereras direkt till dörren.

Att beställa matkasse i Säve

Här på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den perfekta matkassen för just dina behov i Säve. Vi listar leverantörer som erbjuder hemleverans i ditt område och du kan enkelt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar som leverantören erbjuder, om det är färdiglagade rätter, klassiska matkassar eller kanske specialkost.

Tips inför din beställning

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Hur många dagar vill du ha maten planerad och klar?
  • Budget: Vad får matkassen kosta? Det finns alternativ för olika plånböcker.
  • Betyg: Se vad andra kunder tycker genom att kontrollera företagets betyg på till exempel Trustpilot.
  • Antal recept: Hur många olika rätter vill du ha i din matkasse varje vecka? Detta påverkar variationen på din mat.

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag. Det sparar tid som du istället kan spendera på annat, som att njuta av Säves omgivning eller umgås med familj och vänner. Kom ihåg att många leverantörer ofta erbjuder de första matkassarna till ett rabatterat pris, så att testa sig fram för att hitta sin favorit kan vara både kul och kostnadseffektivt. Välkommen att utforska och jämföra matkassar för leverans i Säve på matkassarna.se!