Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Säve

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Säve

Säve är en ort med strax över 4 000 invånare och är belägen på Hisingen, nära Göteborg. Det är en plats med en lugn atmosfär där tradition möter innovation, inte minst på grund av närheten till den expansiva stadskärnan. I Säve finns det gott om grönska och natur, och för de som bor här är tillgången till lokala varor och god mat en del av vardagen. Nu är det möjligt att göra den vardagen ännu enklare genom att beställa hem matkassar som levereras direkt till dörren.

Att beställa matkasse i Säve

Här på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den perfekta matkassen för just dina behov i Säve. Vi listar leverantörer som erbjuder hemleverans i ditt område och du kan enkelt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar som leverantören erbjuder, om det är färdiglagade rätter, klassiska matkassar eller kanske specialkost.

Tips inför din beställning

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Hur många dagar vill du ha maten planerad och klar?
  • Budget: Vad får matkassen kosta? Det finns alternativ för olika plånböcker.
  • Betyg: Se vad andra kunder tycker genom att kontrollera företagets betyg på till exempel Trustpilot.
  • Antal recept: Hur många olika rätter vill du ha i din matkasse varje vecka? Detta påverkar variationen på din mat.

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag. Det sparar tid som du istället kan spendera på annat, som att njuta av Säves omgivning eller umgås med familj och vänner. Kom ihåg att många leverantörer ofta erbjuder de första matkassarna till ett rabatterat pris, så att testa sig fram för att hitta sin favorit kan vara både kul och kostnadseffektivt. Välkommen att utforska och jämföra matkassar för leverans i Säve på matkassarna.se!