Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Säve

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Säve

Säve är en ort med strax över 4 000 invånare och är belägen på Hisingen, nära Göteborg. Det är en plats med en lugn atmosfär där tradition möter innovation, inte minst på grund av närheten till den expansiva stadskärnan. I Säve finns det gott om grönska och natur, och för de som bor här är tillgången till lokala varor och god mat en del av vardagen. Nu är det möjligt att göra den vardagen ännu enklare genom att beställa hem matkassar som levereras direkt till dörren.

Att beställa matkasse i Säve

Här på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den perfekta matkassen för just dina behov i Säve. Vi listar leverantörer som erbjuder hemleverans i ditt område och du kan enkelt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar som leverantören erbjuder, om det är färdiglagade rätter, klassiska matkassar eller kanske specialkost.

Tips inför din beställning

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Hur många dagar vill du ha maten planerad och klar?
  • Budget: Vad får matkassen kosta? Det finns alternativ för olika plånböcker.
  • Betyg: Se vad andra kunder tycker genom att kontrollera företagets betyg på till exempel Trustpilot.
  • Antal recept: Hur många olika rätter vill du ha i din matkasse varje vecka? Detta påverkar variationen på din mat.

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag. Det sparar tid som du istället kan spendera på annat, som att njuta av Säves omgivning eller umgås med familj och vänner. Kom ihåg att många leverantörer ofta erbjuder de första matkassarna till ett rabatterat pris, så att testa sig fram för att hitta sin favorit kan vara både kul och kostnadseffektivt. Välkommen att utforska och jämföra matkassar för leverans i Säve på matkassarna.se!