Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Sävedalen

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Sävedalen

Sävedalen är en liten charmig ort som ligger i Partille kommun, bara en stenkast från Göteborgs stadspuls. Orten känns som en lugn oas nära storstaden, där grönska och småsamhällets närhet utgör en viktig del av vardagen för dess invånare. Att leva i Sävedalen innebär att ha tillgång till vackra naturområden, lokala butiker och en stark gemenskapskänsla. För de som bor här och önskar en enklare vardag utan att kompromissa med kvalitativ och näringsrik mat, finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren.

Matkassar med hemleverans i Sävedalen

matkassarna.se, jämför vi alla de bästa matkasseleverantörerna som levererar till Sävedalen. Vi hjälper dig att enkelt hitta en matkasse som passar just din smak och livsstil. På vår sajt kan du snabbt få en överblick över leverantörers betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, och även ta del av aktuella rabattkoder. Plus, du kan se vilka olika typer av matkassar, som exempelvis vegetariska, familjevänliga eller snabba alternativ, varje leverantör erbjuder.

Tänk på detta innan du beställer din matkasse

  • Bedöm hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm antalet middagar per vecka du vill ha ingredienser för.
  • Sätt upp en budget för din matkasse.
  • Titta på leverantörens betyg på Trustpilot för att bedöma kvaliteten och servicen.
  • Överväg också antalet recept och mångfalden som matkassen erbjuder.

Att välja en matkasse ska vara både kul och göra din vardag lättare. Låt oss på matkassarna.se hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen för ditt hem i Sävedalen. Börja ditt enklare liv med god och näringsrik mat idag!