Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Sävedalen

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Sävedalen

Sävedalen är en liten charmig ort som ligger i Partille kommun, bara en stenkast från Göteborgs stadspuls. Orten känns som en lugn oas nära storstaden, där grönska och småsamhällets närhet utgör en viktig del av vardagen för dess invånare. Att leva i Sävedalen innebär att ha tillgång till vackra naturområden, lokala butiker och en stark gemenskapskänsla. För de som bor här och önskar en enklare vardag utan att kompromissa med kvalitativ och näringsrik mat, finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren.

Matkassar med hemleverans i Sävedalen

matkassarna.se, jämför vi alla de bästa matkasseleverantörerna som levererar till Sävedalen. Vi hjälper dig att enkelt hitta en matkasse som passar just din smak och livsstil. På vår sajt kan du snabbt få en överblick över leverantörers betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, och även ta del av aktuella rabattkoder. Plus, du kan se vilka olika typer av matkassar, som exempelvis vegetariska, familjevänliga eller snabba alternativ, varje leverantör erbjuder.

Tänk på detta innan du beställer din matkasse

  • Bedöm hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm antalet middagar per vecka du vill ha ingredienser för.
  • Sätt upp en budget för din matkasse.
  • Titta på leverantörens betyg på Trustpilot för att bedöma kvaliteten och servicen.
  • Överväg också antalet recept och mångfalden som matkassen erbjuder.

Att välja en matkasse ska vara både kul och göra din vardag lättare. Låt oss på matkassarna.se hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen för ditt hem i Sävedalen. Börja ditt enklare liv med god och näringsrik mat idag!