Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Saxtorp

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Saxtorp

Välkommen till Saxtorp, en charmig ort i Skåne län som omges av vacker natur och ett lugnt samhälle. Denna idylliska plats är perfekt för dig som uppskattar landsbygdens fridfullhet, men ändå vill ha närhet till städers bekvämligheter. Här i Saxtorp kan du ta del av en service som gör vardagslivet enklare – nämligen hemleverans av matkassar. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer som ser till att du får färska råvaror och spännande recept levererade direkt till dörren. Oavsett om du är en stor familj eller bor ensam finns det alternativ som passar just dina behov.

Upptäck matkassar för alla i Saxtorp

På vår webbplats kan du enkelt få en överblick över matkasseleverantörer som levererar till just Saxtorp. Genom att bläddra i listan ovan får du värdefull information som betyg, utbud, priser, leveransdetaljer och pris per portion. Du kan dessutom se om det finns någon rabattkod att använda för tillfället. Vi presenterar även de olika typerna av matkassar som leverantörerna erbjuder, allt för att göra ditt val så smidigt som möjligt.

Tips inför ditt val av matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse, är det bra att tänka på några saker:

  • Bestäm hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Tänk på hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för.
  • Se över er budget och vad ni är bekväma med att spendera.
  • Undersök företagets kundomdömen, exempelvis dess betyg på Trustpilot.
  • Kika på antalet olika recept som ingår, så att det passar era smakpreferenser och intresse för matlagning.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du göra ett genomtänkt val som passar just din livsstil och dina matvanor. Vänd dig till matkassarna.se för att göra jämförelsen enklare och hitta den matkasse i Saxtorp som blir ditt nya sätt att göra matinköpen för veckan både smidiga och inspirerande.