Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Segeltorp

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Segeltorp

Segeltorp är en trivsam ort belägen i Huddinge kommun, strax söder om Stockholm. Här lever invånarna ett lugnt liv med närhet till både staden och naturen. Många familjer väljer att bosätta sig här för det bekväma pendlingsavståndet till huvudstaden och för den småstadskänsla som råder. För dig som bor i Segeltorp och vill göra livet lite enklare och godare finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Med detta bekväma alternativ kan du få fräscha råvaror och spännande recept levererade hem till dig, vilket sparar både tid och energi.

Matkassar för alla i Segeltorp

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig i Segeltorp att hitta den perfekta matkassen med hemleverans. På vår sida kan du snabbt och enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just Segeltorp. Ta en titt i listan ovanför där du kan se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Med vår översikt kan du hitta ett alternativ som passar just dina behov och önskemål.

Tips inför din beställning

  • Personantal: Fundera på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska täcka.
  • Budget: Se över hur mycket du är villig att lägga på matkassen.
  • Trustpilot-betyg: Kontrollera vad andra kunder tycker om leverantören genom att titta på företagets betyg på Trustpilot.
  • Recept: Kolla upp hur många recept som ingår och om de passar din smak och matlagningsfärdighet.

Att hitta rätt matkasse är inte bara praktiskt utan det kan också bli starten på en kulinarisk resa. Besök oss på matkassarna.se idag och se vilka leverantörer som gör din middagsplanering både enklare och roligare!