Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Segeltorp

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Segeltorp

Segeltorp är en trivsam ort belägen i Huddinge kommun, strax söder om Stockholm. Här lever invånarna ett lugnt liv med närhet till både staden och naturen. Många familjer väljer att bosätta sig här för det bekväma pendlingsavståndet till huvudstaden och för den småstadskänsla som råder. För dig som bor i Segeltorp och vill göra livet lite enklare och godare finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Med detta bekväma alternativ kan du få fräscha råvaror och spännande recept levererade hem till dig, vilket sparar både tid och energi.

Matkassar för alla i Segeltorp

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig i Segeltorp att hitta den perfekta matkassen med hemleverans. På vår sida kan du snabbt och enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just Segeltorp. Ta en titt i listan ovanför där du kan se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Med vår översikt kan du hitta ett alternativ som passar just dina behov och önskemål.

Tips inför din beställning

  • Personantal: Fundera på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska täcka.
  • Budget: Se över hur mycket du är villig att lägga på matkassen.
  • Trustpilot-betyg: Kontrollera vad andra kunder tycker om leverantören genom att titta på företagets betyg på Trustpilot.
  • Recept: Kolla upp hur många recept som ingår och om de passar din smak och matlagningsfärdighet.

Att hitta rätt matkasse är inte bara praktiskt utan det kan också bli starten på en kulinarisk resa. Besök oss på matkassarna.se idag och se vilka leverantörer som gör din middagsplanering både enklare och roligare!