Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Segersäng

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Segersäng

Segersäng är en charmig del av Nynäshamns kommun belägen i Södermanlands län. Det är en ort som präglas av sin närhet till både havet och gröna områden, vilket gör det till ett trivsamt ställe för både boende och besökare. För de som lever ett aktivt liv finns det gott om möjligheter till friluftsliv och rekreation i närheten. För invånarna i Segersäng som söker efter en enklare vardag är matkassar med hemleverans ett utmärkt alternativ. Det innebär färre turer till matbutiker och mer tid över till annat.

Hitta matkasseleverantörer i Segersäng

Välkommen till matkassarna.se – din guide till att enkelt hitta en matkasse som passar just dig och som levereras direkt hem till dörren i Segersäng. På vår sajt kan du jämföra olika leverantörer som levererar till just din ort. Du får en snabb överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Tips inför ditt val av matkasse

För att göra det bästa valet av matkasse till just din situation, bör du överväga följande punkter:

  • Antalet personer i hushållet: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur ofta vill du laga mat? Det finns matkassar för olika många dagar.
  • Budget: Finns det en budget du vill hålla dig till? Jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Leverantörens betyg: Kolla upp vad andra kunder tycker genom att läsa betyg på Trustpilot.
  • Antal recept: Vill du ha variation i din matlagning? Se hur många olika recept som ingår per vecka.

Gå igenom listan över leverantörer ovan för att hitta en matkasse som passar just dina behov och gör din vardag i Segersäng både enklare och godare.