Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Segersäng

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Segersäng

Segersäng är en charmig del av Nynäshamns kommun belägen i Södermanlands län. Det är en ort som präglas av sin närhet till både havet och gröna områden, vilket gör det till ett trivsamt ställe för både boende och besökare. För de som lever ett aktivt liv finns det gott om möjligheter till friluftsliv och rekreation i närheten. För invånarna i Segersäng som söker efter en enklare vardag är matkassar med hemleverans ett utmärkt alternativ. Det innebär färre turer till matbutiker och mer tid över till annat.

Hitta matkasseleverantörer i Segersäng

Välkommen till matkassarna.se – din guide till att enkelt hitta en matkasse som passar just dig och som levereras direkt hem till dörren i Segersäng. På vår sajt kan du jämföra olika leverantörer som levererar till just din ort. Du får en snabb överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Tips inför ditt val av matkasse

För att göra det bästa valet av matkasse till just din situation, bör du överväga följande punkter:

  • Antalet personer i hushållet: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur ofta vill du laga mat? Det finns matkassar för olika många dagar.
  • Budget: Finns det en budget du vill hålla dig till? Jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Leverantörens betyg: Kolla upp vad andra kunder tycker genom att läsa betyg på Trustpilot.
  • Antal recept: Vill du ha variation i din matlagning? Se hur många olika recept som ingår per vecka.

Gå igenom listan över leverantörer ovan för att hitta en matkasse som passar just dina behov och gör din vardag i Segersäng både enklare och godare.