Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Sibbhult

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Sibbhult

Sibbhult är en liten trevlig ort i Skåne län, belägen i Östra Göinge kommun. Här finns en härlig sammanhållning och en känsla av gemenskap bland invånarna. Sibbhult är omgiven av vacker natur och erbjuder närhet till både grönskande skogar och öppna landskap. För den som bor i Sibbhult och önskar få mer tid över till familj och fritid, kanske en matkasse med hemleverans kan vara ett bra alternativ. Att få maten levererad direkt till dörren sparar både tid och energi, och kan göra varje dag lite enklare.

Beställ matkasse med hemleverans i Sibbhult

Vi på matkassarna.se hjälper dig som bor i Sibbhult att hitta en matkasse som passar just dina behov. På vår sajt kan du snabbt få en överblick över olika matkasseleverantörer som levererar till just Sibbhult. Vi listar viktiga uppgifter som betyg, utbud, priser, och leveranstider. Du kan även se pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du enkelt jämföra vilka typer av matkassar som finns, till exempel vegetariska, ekologiska eller för de som tränar mycket.

Tips innan du beställer din matkasse

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag mycket enklare. Här är några saker att tänka på innan du beställer:

  • Antal personer i hushållet: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Hur många middagar i veckan du vill ha din matkasse för. Det finns olika alternativ, från några få dagar till hela veckan.
  • Din budget – olika matkassar har olika priser, så se till att välja en som passar din plånbok.
  • Kolla upp företagets betyg på till exempel Trustpilot, så du kan vara säker på att du väljer en pålitlig leverantör.
  • Antal recept och måltider varierar, titta på vad varje matkasse innehåller för att hitta den som lockar dig mest.

Mat är mer än bara matlagning och näringsintag; det är en del av livsstilen och ett tillfälle att skapa minnen. Besök oss på matkassarna.se och låt oss hjälpa dig att göra dina måltider enklare, godare och mer anpassade efter just dina önskemål och behov. Välkommen!