Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sigtuna

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sigtuna

Sigtuna, som är Sveriges äldsta stad, ligger vackert vid Mälarens norra strand. Här finns en rik historia som syns i de mysiga gränderna och de gamla byggnaderna. I Sigtuna har invånarna möjlighet att njuta av både kulturarv och natursköna områden. För de som lever ett aktivt liv i denna pittoreska stad kan det vara praktiskt att få hemleverans av mat. På matkassarna.se strävar vi efter att göra vardagen enklare för dig. Vi hjälper dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till din dörr i Sigtuna. På vår sajt kan du snabbt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, aktuella rabattkoder samt olika sorters matkassar som de olika företagen erbjuder.

hitta din matkasse i Sigtuna

När du letar efter den perfekta matkassen för dig och din familj finns det några saker att fundera över. Först, tänk på hur många personer ni är i hushållet och hur många middagar ni vill ha i veckan. Det är också bra att sätta en budget så att ni vet hur mycket ni vill spendera. Det kan även vara en bra idé att kolla upp företagets betyg på platser som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker. Slutligen, överväg antalet olika recept som ingår, för att säkerställa att matkassen passar er smak och behov.

Tips innan du beställer

Här är några tips som kan vara bra att ha i åtanke innan du lägger din beställning.

  • Se över leverantörernas sortiment för att hitta den matkasse som matchar era matpreferenser.
  • Kontrollera leveranstiderna och se till att de passar med ditt schema.
  • Läs igenom villkoren för prenumerationen, som hur ofta du kan ändra din beställning och vad det innebär att avsluta prenumerationen.
  • Vissa företag erbjuder även flexibilitet där du kan pausa leveranser om du är bortrest eller har annat planerat.
  • Kika på om matkassen är anpassad för speciella dieter eller allergier, det är viktigt att alla i familjen kan njuta av måltiderna tillsammans.