Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Sigtuna

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Sigtuna

Sigtuna, som är Sveriges äldsta stad, ligger vackert vid Mälarens norra strand. Här finns en rik historia som syns i de mysiga gränderna och de gamla byggnaderna. I Sigtuna har invånarna möjlighet att njuta av både kulturarv och natursköna områden. För de som lever ett aktivt liv i denna pittoreska stad kan det vara praktiskt att få hemleverans av mat. På matkassarna.se strävar vi efter att göra vardagen enklare för dig. Vi hjälper dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till din dörr i Sigtuna. På vår sajt kan du snabbt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, aktuella rabattkoder samt olika sorters matkassar som de olika företagen erbjuder.

hitta din matkasse i Sigtuna

När du letar efter den perfekta matkassen för dig och din familj finns det några saker att fundera över. Först, tänk på hur många personer ni är i hushållet och hur många middagar ni vill ha i veckan. Det är också bra att sätta en budget så att ni vet hur mycket ni vill spendera. Det kan även vara en bra idé att kolla upp företagets betyg på platser som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker. Slutligen, överväg antalet olika recept som ingår, för att säkerställa att matkassen passar er smak och behov.

Tips innan du beställer

Här är några tips som kan vara bra att ha i åtanke innan du lägger din beställning.

  • Se över leverantörernas sortiment för att hitta den matkasse som matchar era matpreferenser.
  • Kontrollera leveranstiderna och se till att de passar med ditt schema.
  • Läs igenom villkoren för prenumerationen, som hur ofta du kan ändra din beställning och vad det innebär att avsluta prenumerationen.
  • Vissa företag erbjuder även flexibilitet där du kan pausa leveranser om du är bortrest eller har annat planerat.
  • Kika på om matkassen är anpassad för speciella dieter eller allergier, det är viktigt att alla i familjen kan njuta av måltiderna tillsammans.