Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Simrishamn

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Simrishamn

Simrishamn är en charmig småstad belägen på Sveriges östkust i Skåne. Känt för sin färgglada hamn, historiska byggnader och vackra natur, är Simrishamn också en plats där du kan uppleva den skånska matkulturen. För de som bor här och vill förenkla sin vardag genom att få god och näringsrik mat direkt till dörren, finns det nu ett flertal tjänster som erbjuder hemleverans av matkassar. Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Simrishamn. Du hittar all viktig information som kan hjälpa dig att välja: betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar som finns tillgängliga.

Finn rätt matkasse för dig

Vi på matkassarna.se vill göra det smidigt för dig att hitta en matkasse som passar just dina behov. Oavsett om du är ute efter något speciellt, som vegetariskt eller ekologiskt, eller bara vill ha ny inspiration till middagarna, kan du här hitta alternativ som täcker dina önskemål. Om du bor i Simrishamn och är intresserad av att prova en matkasse med hemleverans, kan du med hjälp av vår sida snabbt få en överblick och jämföra olika leverantörer.

Några saker att tänka på innan du beställer:

  • Antalet personer i hushållet: Tänk på hur många ni är som ska äta av matkassen.
  • Antal middagar per vecka: Hur många dagar vill du ha leverans för?
  • Budget: Vilken prisklass passar din hushållsekonomi?
  • Betyg på Trustpilot: Se vad andra kunder har sagt om leverantören.
  • Antal recept: Vill du ha mycket variation eller är några få utvalda recept per vecka att föredra?

Att få middagarna planerade och levererade raka vägen till ditt hem kan verkligen underlätta i vardagen. Se till att du väljer en matkasse som motsvarar dina behov och förväntningar. Varmt välkommen att utforska dina alternativ hos oss på matkassarna.se – vi hjälper dig att hitta rätt i matkasse-djungeln!