Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sjöbo

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sjöbo

Sjöbo är en charmig liten stad mitt i Skåne, omgiven av vacker natur och nära till det skånska landskapet med sina åkrar och lantliga omgivningar. Orten är känd för sin närhet till Osterlens vackra stränder och den livliga matmarknaden som reflekterar regionens rika matkultur. För invånarna i Sjöbo är det enkelt att leva ett liv i balans med tillgång till lokalt producerade råvaror. Att få hem en matkasse är ett bekvämt sätt att njuta av denna lokalproducerade mat, och ger möjlighet att upptäcka nya smaker direkt från dörren.

Matkasse hemleverans i Sjöbo

Hej och välkomna till Matkassarna.se! Vi är din guide till att hitta den perfekta matkassen för just dig och din familj. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i Sjöbo. Du kan få en bra översikt över det som är viktigast för just dig, som till exempel betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se pris per portion och använda aktuell rabattkod för att göra din matkasse ännu mer prisvärd. Oavsett om du är ute efter vegansk mat, familjekasse, eller något som kan hjälpa dig att följa en speciell diet, så hittar du informationen här.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer du ska beställa för. Är det dig själv, eller en stor familj?
  • Besluta hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska täcka. Vill du ha flexibilitet eller en hel veckas middagar?
  • Din budget är viktig. Titta på priset per portion för att få en känsla av vad som är rimligt för dig.
  • Se över betyget på Trustpilot för att få en uppfattning om företagets rykte och kundnöjdhet.
  • Olika matkassar har olika antal recept. Vill du ha lite att välja på, eller känns färre recept mer hanterbart?

Genom att tänka på dessa saker kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov här i Sjöbo. Ta gärna en titt i listan ovan och jämför de olika leverantörerna för att hitta den matkassen som passar dig bäst. Måltiderna är bara några klick bort!