Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Sjöbo

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Sjöbo

Sjöbo är en charmig liten stad mitt i Skåne, omgiven av vacker natur och nära till det skånska landskapet med sina åkrar och lantliga omgivningar. Orten är känd för sin närhet till Osterlens vackra stränder och den livliga matmarknaden som reflekterar regionens rika matkultur. För invånarna i Sjöbo är det enkelt att leva ett liv i balans med tillgång till lokalt producerade råvaror. Att få hem en matkasse är ett bekvämt sätt att njuta av denna lokalproducerade mat, och ger möjlighet att upptäcka nya smaker direkt från dörren.

Matkasse hemleverans i Sjöbo

Hej och välkomna till Matkassarna.se! Vi är din guide till att hitta den perfekta matkassen för just dig och din familj. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i Sjöbo. Du kan få en bra översikt över det som är viktigast för just dig, som till exempel betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se pris per portion och använda aktuell rabattkod för att göra din matkasse ännu mer prisvärd. Oavsett om du är ute efter vegansk mat, familjekasse, eller något som kan hjälpa dig att följa en speciell diet, så hittar du informationen här.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer du ska beställa för. Är det dig själv, eller en stor familj?
  • Besluta hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska täcka. Vill du ha flexibilitet eller en hel veckas middagar?
  • Din budget är viktig. Titta på priset per portion för att få en känsla av vad som är rimligt för dig.
  • Se över betyget på Trustpilot för att få en uppfattning om företagets rykte och kundnöjdhet.
  • Olika matkassar har olika antal recept. Vill du ha lite att välja på, eller känns färre recept mer hanterbart?

Genom att tänka på dessa saker kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov här i Sjöbo. Ta gärna en titt i listan ovan och jämför de olika leverantörerna för att hitta den matkassen som passar dig bäst. Måltiderna är bara några klick bort!