Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Sjömarken

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Sjömarken

Sjömarken är en mysig tätort belägen vid sjön Viaredssjön strax utanför Borås i Västra Götalands län. I detta natursköna område, med närhet till både vatten och grönska, har lokalbefolkningen uppskattat både stillheten och de enkla förbindelserna till stadens puls. Att leva i Sjömarken innebär att ha närheten till både vardagens enklare och livets finare stunder. Och nu är det enklare än någonsin att addera goda måltider till de där fina stunderna med hjälp av matkasseleveranser direkt hem till dörren.

Upptäck bekväma matkassar med hemleverans i Sjömarken

Hos oss på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den perfekta matkassen just för dig och din familj. Oavsett om du bor mitt i Sjömarken eller i ett av de närliggande områdena kan du enkelt se vilka leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar direkt till dörren. På vår sida kan du snabbt få en överblick över olika leverantörers betyg, utbud, priser och aktuella erbjudanden. Dessutom kan du se viktig information om priset per portion och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga – allt för att göra ditt val så enkelt som möjligt.

Vad bör du tänka på innan du beställer din matkasse?

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antalet middagar: Hur många gånger i veckan vill ni ha en färdigplanerad middag?
  • Budget: Vilken prisklass passar er plånbok bäst?
  • Betyg: Ta en titt på leverantörens betyg, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
  • Variation och antal recept: Se till att variationen av måltider passar er familjs smak och kolla hur många olika recept som ingår varje vecka.

Vi vill göra det lätt för dig att njuta av goda och näringsrika middagar utan stressen att behöva planera och handla. Att välja rätt matkasse kan spara både tid och pengar samt ge nya matupplevelser. Ta en titt på vår lista och jämför de olika alternativen för att hitta en leverantör som passar dig. Varmt välkommen till matkassarna.se – vi är här för att göra din matvardag både enklare och roligare!