Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Sjötofta

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Sjötofta

Sjötofta är en mysig plats i Sverige där naturen spelar en stor roll för invånarna. Med sina vackra skogar och sjöar erbjuder området en lugn miljö som är perfekt för de som uppskattar friluftsliv och ett steg bort från stadens brus. Det är inte alltid lätt att ha tillgång till ett brett utbud av matvaror när man bor i mindre samhällen, men lyckligtvis finns det nu flera tjänster som erbjuder hemleverans av matkassar även till Sjötofta. På vår sajt matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en lämplig matkasse som kan levereras direkt hem till din dörr. Vi jämför olika leverantörer så att du kan få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuella rabattkoder och de olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder. Det gör valet enkelt och anpassat för just dina behov.

Att välja rätt matkasse

Fundera på familjens behov: Innan du beställer en matkasse är det viktigt att tänka på hur många ni är som ska äta och hur många middagar i veckan ni önskar. Vårt utbud inkluderar allt från mindre till större kassar, perfekta för såväl ensamhushåll som större familjer.

Håll koll på budgeten: Se över er budget för mat och välj en matkasse som passar det ni kan lägga varje vecka eller månad. På matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörers priser och hitta en matkasse som matchar din ekonomi.

Läs om leverantörens betyg: Vad andra kunder tycker kan vara en stor indikator på kvaliteten. Kolla in leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad tidigare användare har för erfarenheter.

Variation och smaker: Titta på antalet recept och måltiders variation som ingår. Det är viktigt att matkassen erbjuder spännande och varierade recept så att du kan upptäcka nya smaker varje vecka.

Specialkost: Behöver någon i hushållet specialkost som vegetarisk eller glutenfri? Kontrollera att matkasselverantören kan tillmötesgå era kostbehov. På matkassarna.se kan du enkelt filtrera och hitta leverantörer som erbjuder specialkostalternativ.

Med våra tips och den information vi tillhandahåller på matkassarna.se hoppas vi att du enkelt kan hitta en matkasse som passar just dig och din livsstil i Sjötofta. Lycka till med ditt val och njut av enkla, goda måltider varje dag!