Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sjövik

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sjövik

Sjövik är en charmig liten ort belägen i hjärtat av det natursköna Landskrona kommun, där lugnet från Västerhavet och den omgivande naturen ger orten en behaglig atmosfär. Med sina pittoreska hus och närheten till vatten är det en plats där kvaliteten på livet står i centrum. Matkultur är en viktig del av Sjöviks identitet, och numera är det möjligt för invånarna att förenkla vardagen genom att få hälsosamma och varierade matkassar levererade direkt till dörren. För dig som bor i Sjövik och söker efter ett bekvämt och tidsbesparande sätt att handla mat har vi på matkassarna.se samlat all information du behöver för att välja rätt matkasse som matchar dina önskemål.

Upptäck din perfekta matkasse

Vi på matkassarna.se förstår att varje hushåll har sina specifika behov när det gäller mat och matlagning. Därför har vi samlat och jämfört olika leverantörer som erbjuder matkassealternativ med hemleverans direkt till Sjövik. På vår webbsida kan du snabbt få en överblick över de viktigaste delarna såsom betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuella rabattkoder och de typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Tips inför ditt val av matkasse:

  • Tänk på antalet personer i hushållet så att matkassen matchar era behov.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni önskar ha ingredienser för.
  • Sätt upp en budget för att veta vilken prisklass som passar er bäst.
  • Undersök företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att få en uppfattning om deras service och kvalitet.
  • Välj leverantör baserat på antalet och variationen av recept som ingår i matkassen.

Med dessa punkter i åtanke blir det enklare för dig att hitta den matkasseleverantör som passar just din familj. Klicka genom listan ovan och jämför de olika alternativen för att ta ett välgrundat beslut. Välkommen till enkelheten och glädjen med en matkasse – direkt hem till din dörr i Sjövik!