Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sjuntorp

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sjuntorp

Sjuntorp är en charmig liten ort i Trollhättans kommun, Sverige, känd för sina natursköna omgivningar och lugna tempo. Här kan invånarna njuta av närheten till både skog och vatten, samt ett lokalt samhälle med stark gemenskapskänsla. Att bo i Sjuntorp betyder också att man kan dra nytta av de tjänster som erbjuds digitalt, som till exempel hemleverans av matkassar. För dem som uppskattar bekvämligheten med att få maten levererad direkt till dörren så erbjuder matkassarna.se en enkel lösning för att hitta och jämföra olika matkassealternativ.

Upptäck matkassar med hemleverans i Sjuntorp

Hos oss på matkassarna.se är det lätt att hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras hem till dig i Sjuntorp. Vi jämför flera leverantörer på den svenska marknaden och ger dig en tydlig översikt med information som betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Dessutom kan du snabbt se pris per portion och den eventuella rabattkod som är aktuell. Vi visar också vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om det är barnfamiljens favoriter, vegetariska alternativ eller snabbmat för den stressiga vardagen.

Viktiga saker att tänka på

  • Familjens storlek: Välj en matkasse som matchar antalet personer i hushållet.
  • Middagar per vecka: Besluta hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Er budget: Tänk på vad ni är beredda att spendera på mat varje vecka.
  • Leverantörens rykte: Kontrollera företagets betyg på Trustpilot innan beställning.
  • Variation av recept: Se över hur många och vilka typer av recept som ingår.

När du ska välja matkasse är det också bra att tänka på levnadsvanor och matpreferenser. Vill du ha mat som är snabb att tillaga eller tycker du om att lägga lite extra tid i köket? Och är det viktigt att all mat är ekologisk eller lokalproducerad? Alla dessa faktorer kan påverka ditt val av matkasse, så att det blir rätt för just dig och din livsstil.