Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Sjuntorp

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Sjuntorp

Sjuntorp är en charmig liten ort i Trollhättans kommun, Sverige, känd för sina natursköna omgivningar och lugna tempo. Här kan invånarna njuta av närheten till både skog och vatten, samt ett lokalt samhälle med stark gemenskapskänsla. Att bo i Sjuntorp betyder också att man kan dra nytta av de tjänster som erbjuds digitalt, som till exempel hemleverans av matkassar. För dem som uppskattar bekvämligheten med att få maten levererad direkt till dörren så erbjuder matkassarna.se en enkel lösning för att hitta och jämföra olika matkassealternativ.

Upptäck matkassar med hemleverans i Sjuntorp

Hos oss på matkassarna.se är det lätt att hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras hem till dig i Sjuntorp. Vi jämför flera leverantörer på den svenska marknaden och ger dig en tydlig översikt med information som betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Dessutom kan du snabbt se pris per portion och den eventuella rabattkod som är aktuell. Vi visar också vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om det är barnfamiljens favoriter, vegetariska alternativ eller snabbmat för den stressiga vardagen.

Viktiga saker att tänka på

  • Familjens storlek: Välj en matkasse som matchar antalet personer i hushållet.
  • Middagar per vecka: Besluta hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Er budget: Tänk på vad ni är beredda att spendera på mat varje vecka.
  • Leverantörens rykte: Kontrollera företagets betyg på Trustpilot innan beställning.
  • Variation av recept: Se över hur många och vilka typer av recept som ingår.

När du ska välja matkasse är det också bra att tänka på levnadsvanor och matpreferenser. Vill du ha mat som är snabb att tillaga eller tycker du om att lägga lite extra tid i köket? Och är det viktigt att all mat är ekologisk eller lokalproducerad? Alla dessa faktorer kan påverka ditt val av matkasse, så att det blir rätt för just dig och din livsstil.