Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Skagersvik

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Skagersvik

Skagersvik är en charmig plats med en personlig prägel och där småstadskänslan genomsyrar vardagen. Närheten till vatten och natur gör staden till en idyll för både boende och besökare. Det är just i denna trivsamma miljö som vi på matkassarna.se vill göra din matvardag enklare. Vi vet att i Skagersviks lugna tempo är tid med familjen och nära vänner värdefull. Därför gör vi det möjligt för dig att välja bland olika matkassealternativ med hemleverans direkt till din dörr. På vår sajt kan du enkelt jämföra olika leverantörer och deras erbjudanden, allt för att du ska hitta en matkasse som passar just dina behov och din livsstil.

Finn din perfekta matkasse

Hos oss på matkassarna.se presenterar vi en tydlig och lättöverskådlig lista där du kan se betygsättningar, prisuppgifter och urval för varje leverantör som kan leverera till Skagersvik. Vi ser till att ge dig all information du behöver för att kunna göra ett bra val. Vare sig det handlar om priset per portion, tillgängliga rabattkoder eller sortimentet av matkassar som erbjuds; allt detta finner du hos oss.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm antalet middagar du vill ha ingredienser till varje vecka.
  • Anpassa ditt val efter er budget.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Glöm inte att se över antalet recept och måltidsvariationen som erbjuds!

När du har tänkt igenom dessa punkter är det mycket enklare att välja en matkasse som passar dig. Besök vår webbplats för att få mer hjälp och börja din resa mot enklare och godare måltider idag – direkt hem till dörren i Skagersvik.