Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Skagersvik

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Skagersvik

Skagersvik är en charmig plats med en personlig prägel och där småstadskänslan genomsyrar vardagen. Närheten till vatten och natur gör staden till en idyll för både boende och besökare. Det är just i denna trivsamma miljö som vi på matkassarna.se vill göra din matvardag enklare. Vi vet att i Skagersviks lugna tempo är tid med familjen och nära vänner värdefull. Därför gör vi det möjligt för dig att välja bland olika matkassealternativ med hemleverans direkt till din dörr. På vår sajt kan du enkelt jämföra olika leverantörer och deras erbjudanden, allt för att du ska hitta en matkasse som passar just dina behov och din livsstil.

Finn din perfekta matkasse

Hos oss på matkassarna.se presenterar vi en tydlig och lättöverskådlig lista där du kan se betygsättningar, prisuppgifter och urval för varje leverantör som kan leverera till Skagersvik. Vi ser till att ge dig all information du behöver för att kunna göra ett bra val. Vare sig det handlar om priset per portion, tillgängliga rabattkoder eller sortimentet av matkassar som erbjuds; allt detta finner du hos oss.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm antalet middagar du vill ha ingredienser till varje vecka.
  • Anpassa ditt val efter er budget.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Glöm inte att se över antalet recept och måltidsvariationen som erbjuds!

När du har tänkt igenom dessa punkter är det mycket enklare att välja en matkasse som passar dig. Besök vår webbplats för att få mer hjälp och börja din resa mot enklare och godare måltider idag – direkt hem till dörren i Skagersvik.