Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Skåne-Tranås

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Skåne-Tranås

Skåne-Tranås är en charmig ort i hjärtat av Skåne, känd för sina vackra landskap och gemytliga samhälle. Att leva här innebär att uppskatta småstadslivets lugn samtidigt som man njuter av närheten till naturen. För de som bor i Skåne-Tranås och önskar ett enklare vardagsliv med god och hälsosam mat finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Med olika leverantörer som erbjuder denna tjänst, kan invånarna få njuta av en mångsidig och smakrik meny varje vecka, utan att behöva lägga tid på att planera och handla. På vår hemsida matkassarna.se presenterar vi en jämförelse mellan olika leverantörer av matkassar i Sverige, inklusive alternativ för hemleverans i Skåne-Tranås.

Finn din perfekta matkasse

Hos oss på matkassarna.se, kan du enkelt få en överblick över matkasseleverantörer som levererar till just Skåne-Tranås. Du kan jämföra viktig information som betyg, utbud, priser, och leveranstider. Dessutom kan du se pris per portion och aktuella rabattkoder för att göra ditt val så förmånligt som möjligt. Vi listar tydligt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, barnvänliga recept eller vill utforska gourmet-middagar.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse finns det några saker att fundera över för att hitta rätt alternativ för just din situation. Tänk på hur många personer kassen ska räcka till och hur många middagar i veckan ni vill ha. Se också över er budget och matcha den mot de olika prisalternativen. Det är viktigt att läsa igenom recensioner och betyg, exempelvis på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker om leverantörens service och kvalitet. Slutligen, överväg antalet recept som ni vill ha variation mellan, så att matveckan blir både smakrik och spännande.