Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Skånes Fagerhult

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Skånes Fagerhult

Välkommen till matkassarna.se, där vi gör det enkelt för dig att hitta den perfekta matkassen för just dina behov. Skånes Fagerhult är en charmig liten ort i Örkelljunga kommun, omgiven av skogar och vackra sjöar. Det är en lugn och naturskön plats där gemenskapen står i centrum. Och även här kan du, trots den avskilda lugnet, få matkassen levererad rakt till dörren. Här på vår hemsida kan du smidigt få en överblick över olika matkassealternativ som finns tillgängliga för hemleverans i Skånes Fagerhult.

Finn din perfekta matkasse

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt se vilka matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans till just Skånes Fagerhult. Du hittar viktig information så som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion samt eventuella rabattkoder som gör ditt köp ännu förmånligare. Vi presenterar även vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det handlar om klassiska, vegetariska eller specialkost-anpassade alternativ.

Att tänka på innan du beställer

  • Hur många personer är ni i hushållet som ska äta av matkassen?
  • Hur ofta vill ni ha middagar levererade? Ange antal dagar per vecka.
  • Definiera er budget för matkassen.
  • Leta efter företagets betyg på oberoende sidor som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal olika recept du önskar i din matkasse kan variera, välj en matkasse som matchar din variationsgrad.

Glöm inte att matkasseupplevelsen ska passa din livsstil och dina matlagspreferenser. Använd vår sajt för att enkelt jämföra och hitta den matkasse som bäst uppfyller dina önskemål och gör din vardag både enklare och godare. Välkommen att utforska dina alternativ på matkassarna.se!