Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Skåpafors

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Skåpafors

Skåpafors är en liten och charmig ort i Sverige, där lugnet och närheten till naturen utgör en stor del av vardagslivet. För de som bor i Skåpafors och vill njuta av god mat utan att behöva ägna tid åt att planera och handla finns det nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Det gör livet lite enklare och ger mer tid över till andra saker som att promenera i de vackra omgivningarna eller umgås med familj och vänner.

Hitta den bästa matkassen för dig i Skåpafors

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att jämföra och hitta den bästa matkassen för just dina behov här i Skåpafors. På vår sida kan du enkelt få en överblick över alla leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar. Du kan se betyg, utforska utbudet, jämföra priser, kontrollera leveransalternativen, priset per portion, hitta aktuella rabattkoder och se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar du vill ha ingredienser till varje vecka.
  • Var medveten om er budget för matinköp.
  • Kolla upp företagets betyg, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
  • Ta en titt på hur många olika recept du får per vecka, så att maten blir varierad.

Genom att tänka på dessa saker kan du lättare hitta en matkasse som passar just dina önskemål. Vare sig du är ute efter en kasse med klassiska familjemiddagar, vegetariska alternativ eller något som kan hjälpa dig att hålla en speciell diet, så finns det alternativ för dig. Besök oss på matkassarna.se och vi hjälper dig att ta första steget mot enklare och godare middagar i Skåpafors!