Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Skäret

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Skäret

Skäret är en charmig plats med den typiska skärgårdsnaturen där klippor möter havet och skogen skapar en lugnande atmosfär. Den idealiska omgivningen för dig som vill njuta av livets enkla glädjeämnen, som att få en matkasse direkt hem till dörren. I Skäret kan du uppleva bekvämligheten av hemleverans, samtidigt som du tar in den underbara utsikten över det spektakulära landskapet. När du bor i detta pittoreska område behöver du inte oroa dig för att kompromissa med matinköpen. Nu är det enkelt och smidigt att beställa hem matkassar fyllda med fräscha råvaror och inspirerande recept.

Finn din matkasse i Skäret

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och levereras direkt hem till din dörr i Skäret. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar, och se vilka som erbjuder leverans till just Skäret. På vår sida får du en bra överblick av betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder samt information om de olika typerna av matkassar som finns tillgängliga. Det gör att du lätt kan välja en tjänst som passar din smak och din vardag på bästa möjliga sätt.

Tips innan du beställer

  • Se över hur många personer du ska laga mat till och anpassa din beställning därefter.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till – alla veckans dagar eller kanske bara några.
  • Fundera på er budget och vad ni är beredda att spendera på matkassen.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om deras tjänster och produkter.
  • Tänk på antalet och variationen av recept som ingår för att säkerställa en mångsidig och spännande meny.

Att välja rätt matkasse kan göra matlagningen både enklare och roligare. Det sparar dig tid som du istället kan spendera på att njuta av Skärets vackra omgivningar. Ta dig tiden att utforska och jämföra de olika alternativen på matkassarna.se, så du hittar den service som passar just dina önskemål och behov.