Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Skäret

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Skäret

Skäret är en charmig plats med den typiska skärgårdsnaturen där klippor möter havet och skogen skapar en lugnande atmosfär. Den idealiska omgivningen för dig som vill njuta av livets enkla glädjeämnen, som att få en matkasse direkt hem till dörren. I Skäret kan du uppleva bekvämligheten av hemleverans, samtidigt som du tar in den underbara utsikten över det spektakulära landskapet. När du bor i detta pittoreska område behöver du inte oroa dig för att kompromissa med matinköpen. Nu är det enkelt och smidigt att beställa hem matkassar fyllda med fräscha råvaror och inspirerande recept.

Finn din matkasse i Skäret

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och levereras direkt hem till din dörr i Skäret. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar, och se vilka som erbjuder leverans till just Skäret. På vår sida får du en bra överblick av betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder samt information om de olika typerna av matkassar som finns tillgängliga. Det gör att du lätt kan välja en tjänst som passar din smak och din vardag på bästa möjliga sätt.

Tips innan du beställer

  • Se över hur många personer du ska laga mat till och anpassa din beställning därefter.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till – alla veckans dagar eller kanske bara några.
  • Fundera på er budget och vad ni är beredda att spendera på matkassen.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om deras tjänster och produkter.
  • Tänk på antalet och variationen av recept som ingår för att säkerställa en mångsidig och spännande meny.

Att välja rätt matkasse kan göra matlagningen både enklare och roligare. Det sparar dig tid som du istället kan spendera på att njuta av Skärets vackra omgivningar. Ta dig tiden att utforska och jämföra de olika alternativen på matkassarna.se, så du hittar den service som passar just dina önskemål och behov.