Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Skärholmen

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Skärholmen

Skärholmen är en levande stadsdel i södra Stockholm som är känd för sin kulturella mångfald och sina gröna områden. Här finns en av Stockholms största gallerior, Skärholmen Centrum, med ett brett utbud av butiker och tjänster. För de som bor i Skärholmen och vill förenkla sin vardag finns möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett smidigt sätt att få god och nyttig mat direkt till dörren utan att behöva lägga tid på att handla och planera måltider själva.

Matkassar i Skärholmen

Hos matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar dina behov i Skärholmen. På vår webbsajt kan du enkelt få en översikt över olika leverantörer som levererar till just din adress. Vi erbjuder information om leverantörernas betyg, vad de har för utbud, jämförelse av priser och detaljer om hemleverans. Dessutom kan du enkelt se kostnaden per portion och vilka aktuella rabattkoder som finns tillgängliga. Vare sig du är ute efter en vegansk kasse, familjekasse eller kanske en med extra mycket träning i åtanke, kan du hos oss hitta en matkasse som passar.

Att tänka på innan du beställer

Här är några tips på vad du ska ha i åtanke innan du beställer din matkasse:

  • Antalet personer: Bestäm hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar: Fundera över hur många middagar per vecka du vill ha i din matkasse.
  • Budget: Se över hur mycket du är villig att lägga på din matkasse varje vecka.
  • Företagets kundomdömen: Kolla upp leverantörens betyg på exempelvis Trustpilot.
  • Receptens variation: Titta på antalet recept och variationen mellan dem.

Genom att beakta dessa punkter kan du göra ett mer informerat val som passar just dig och din familjs behov. Besök matkassarna.se och upptäck en värld av matkassar som enkelt kan levereras hem till dig i Skärholmen. Goda måltider är bara några klick bort!