Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Skärholmen

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Skärholmen

Skärholmen är en levande stadsdel i södra Stockholm som är känd för sin kulturella mångfald och sina gröna områden. Här finns en av Stockholms största gallerior, Skärholmen Centrum, med ett brett utbud av butiker och tjänster. För de som bor i Skärholmen och vill förenkla sin vardag finns möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett smidigt sätt att få god och nyttig mat direkt till dörren utan att behöva lägga tid på att handla och planera måltider själva.

Matkassar i Skärholmen

Hos matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar dina behov i Skärholmen. På vår webbsajt kan du enkelt få en översikt över olika leverantörer som levererar till just din adress. Vi erbjuder information om leverantörernas betyg, vad de har för utbud, jämförelse av priser och detaljer om hemleverans. Dessutom kan du enkelt se kostnaden per portion och vilka aktuella rabattkoder som finns tillgängliga. Vare sig du är ute efter en vegansk kasse, familjekasse eller kanske en med extra mycket träning i åtanke, kan du hos oss hitta en matkasse som passar.

Att tänka på innan du beställer

Här är några tips på vad du ska ha i åtanke innan du beställer din matkasse:

  • Antalet personer: Bestäm hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar: Fundera över hur många middagar per vecka du vill ha i din matkasse.
  • Budget: Se över hur mycket du är villig att lägga på din matkasse varje vecka.
  • Företagets kundomdömen: Kolla upp leverantörens betyg på exempelvis Trustpilot.
  • Receptens variation: Titta på antalet recept och variationen mellan dem.

Genom att beakta dessa punkter kan du göra ett mer informerat val som passar just dig och din familjs behov. Besök matkassarna.se och upptäck en värld av matkassar som enkelt kan levereras hem till dig i Skärholmen. Goda måltider är bara några klick bort!