Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Skarpnäck

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Skarpnäck

Ska du handla mat men har inte tid eller möjlighet att gå till affären? I Skarpnäck finns det smidiga alternativ för dig som vill ha matvaror direkt hem till dörren. Skarpnäck, med sin närhet till natur och stadsliv, är ett härligt område i södra Stockholm. Här kan du enkelt njuta av vardagslivet, och med en matkasse med hemleverans blir det ännu bekvämare. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi jämför olika leverantörer åt dig så att du kan få en matkasse med rätt innehåll, till rätt pris, levererad direkt till din hemadress i Skarpnäck.

hitta din matkasse i skarpnäck

Välkommen till matkassarna.se! Vi är här för att göra det smidigt för dig att välja rätt matkasse med hemleverans. På vår sida kan du utforska olika matkassealternativ som finns tillgängliga i Skarpnäck. Du kan enkelt få en överblick över olika faktorer så som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, allt för att du ska kunna ta ett välgrundat beslut.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse finns det några saker du kan tänka på för att göra bästa möjliga val. Fundera över antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till och hur många middagar i veckan ni önskar att ha den till. Sätt en budget för vad matkassen får kosta och titta även på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker. Slutligen, överväg antalet recept du föredrar i din matkasse; om du vill ha mycket variation eller några fasta rätter som du vet att du tycker om.