Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Skebobruk

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
 • Matkassar förberedda av kockar
 • Enbart svenska råvaror
 • Ingen bindningstid
 • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Skebobruk

Skebobruk är en charmig liten ort i Norrtälje kommun, belägen i det natursköna Roslagen. Med sin rika historia som en av Sveriges äldsta järnbruk, erbjuder platsen en unik kombination av kultur och natur. För de som bor i Skebobruk och vill förenkla vardagen finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Att välja hemleverans av matkassar är ett perfekt sätt att spara tid, samtidigt som man kan njuta av varierade och näringsrika måltider.

Upptäck din perfekta matkasse

Välkommen till matkassarna.se, din guide till att hitta de bästa matkassealternativen i Skebobruk! Genom vår tjänst kan du enkelt få en överblick över olika leverantörer som levererar till just din ort. Oavsett om du är ute efter traditionella matkassar, ekologiska alternativ eller specialkost så hjälper vi dig att hitta rätt. På vår webbsida kan du se betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Dessutom kan du upptäcka pris per portion och eventuella rabattkoder som gör ditt köp ännu mer prisvärt. Visste du att du även kan sortera utifrån vilken typ av matkassar de olika leverantörerna erbjuder? Det gör ditt val enklare och mer anpassat efter din livsstil.

Tänk på detta innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad för din vardag. Här är några saker att tänka på innan du beställer:

 • Mängden mat – Hur många personer är ni som ska äta, och vill ni ha middagar för hela veckan eller bara några dagar?
 • Er budget – Det finns matkassar för olika prisklasser, så fundera över vad ni är bekväma med att spendera.
 • Leverantörens rykte – Kolla upp betygen som tidigare kunder har gett företaget på sidor som Trustpilot.
 • Variation – Se till att kolla hur många olika recept som ingår, så att ni får variation i er kost.
 • Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du säkerställa att matkassen du väljer blir ett lyckat inslag i din vardag.

  Note: Since ’lista’ is not a standard HTML tag, to make the above example valid HTML, you would need to replace ’lista’ with ’ul’ and each ’li’ would then represent a list item within that unordered list. Otherwise, the browser will not interpret ’lista’ correctly.