Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Skellefteå

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Skellefteå

Skellefteå, en härlig stad i Västerbottens län, är omgiven av vacker natur och erbjuder ett levande stadsliv. Här finner du en blandning av kultur, historia och moderna inslag, där stadens närhet till skogar och vatten skapar utmärkta förutsättningar för en aktiv fritid. För de som uppskattar god mat och bekvämlighet kombinerat, finns möjligheten att välja en matkasse med hemleverans direkt till dörren. En tjänst som passar perfekt för både den upptagna familjen och den matintresserade singeln.

Matkasse hemleverans i Skellefteå

Välkommen till matkassarna.se – din hjälp för att hitta den bästa matkassen för just dig i Skellefteå! Här på vår sajt kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som erbjuder hemleverans i ditt område. Du kan se betyg, utbud, priser och mycket annat som hjälper dig att göra ett informerat val. Ta en titt på listan över leverantörer och få information om viktiga faktorer som pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom ser du tydligt vilka sorters matkassar varje leverantör tillhandahåller – allt för att förenkla för dig!

Innan du bestämmer dig för en matkasse finns det några saker som kan vara bra att fundera över. Här är våra tips för att du ska kunna välja en matkasse som passar dina behov:

  • Tänk på hur många personer du ska laga mat till. Matkassarna kommer oftast i olika storlekar.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till. Leverantörerna erbjuder olika alternativ.
  • Sätt en budget. Det finns matkassar i olika prisklasser, så välj en som passar din ekonomi.
  • Se över företagets betyg. Företagets betyg på exempelvis Trustpilot kan ge en indikation på kvalitet och service.
  • Kolla antalet recept och mångfalden av dem. Det är viktigt att maten passar dina matpreferenser och ger variation i vardagen.

Lycka till med att hitta din perfekta matkasse i Skellefteå!