Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Skellefteå

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Skellefteå

Skellefteå, en härlig stad i Västerbottens län, är omgiven av vacker natur och erbjuder ett levande stadsliv. Här finner du en blandning av kultur, historia och moderna inslag, där stadens närhet till skogar och vatten skapar utmärkta förutsättningar för en aktiv fritid. För de som uppskattar god mat och bekvämlighet kombinerat, finns möjligheten att välja en matkasse med hemleverans direkt till dörren. En tjänst som passar perfekt för både den upptagna familjen och den matintresserade singeln.

Matkasse hemleverans i Skellefteå

Välkommen till matkassarna.se – din hjälp för att hitta den bästa matkassen för just dig i Skellefteå! Här på vår sajt kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som erbjuder hemleverans i ditt område. Du kan se betyg, utbud, priser och mycket annat som hjälper dig att göra ett informerat val. Ta en titt på listan över leverantörer och få information om viktiga faktorer som pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom ser du tydligt vilka sorters matkassar varje leverantör tillhandahåller – allt för att förenkla för dig!

Innan du bestämmer dig för en matkasse finns det några saker som kan vara bra att fundera över. Här är våra tips för att du ska kunna välja en matkasse som passar dina behov:

  • Tänk på hur många personer du ska laga mat till. Matkassarna kommer oftast i olika storlekar.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till. Leverantörerna erbjuder olika alternativ.
  • Sätt en budget. Det finns matkassar i olika prisklasser, så välj en som passar din ekonomi.
  • Se över företagets betyg. Företagets betyg på exempelvis Trustpilot kan ge en indikation på kvalitet och service.
  • Kolla antalet recept och mångfalden av dem. Det är viktigt att maten passar dina matpreferenser och ger variation i vardagen.

Lycka till med att hitta din perfekta matkasse i Skellefteå!