Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Skene

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
 • 33 olika recept per vecka
 • Pausa när du vill
 • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Skene

Skene är en charmig ort i Marks kommun i Västra Götalands län. Med sitt vackra läge nära natur och sjöar som exempelvis Lygnern, erbjuder Skene sina invånare ett lugnt och trivsamt boende. Orten är inte stor, men har det mesta som behövs för en skön vardag, inklusive närliggande butiker och mysiga caféer. För dem som bor i Skene och vill ha det ännu enklare i vardagen finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Alla som bor här kan alltså njuta av goda, varierande och fräscha måltider utan att behöva lägga tid på att handla.

hitta din perfekta matkasse i Skene

Här på matkassarna.se strävar vi efter att göra ditt liv lite lättare. Vi jämför alla leverantörer av matkassar som levereras direkt till din dörr i Skene. Du som besökare kan enkelt få en överblick av allt du behöver veta för att göra ett bra val. Bland annat kan du se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, och om det finns någon aktuell rabattkod att utnyttja. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske lågkolhydrat.

Att tänka på före beställning

Innan du beställer din matkasse, fundera över några viktiga punkter:

 • Hur många personer är ni i hushållet?
 • Hur många middagar vill ni ha ingredienser till varje vecka?
 • Vad är er budget för mat varje vecka?
 • Kolla upp företagets betyg exempelvis på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 • Antalet recept och typen av recept som ingår, så att det passar din familjes smak och behov.
 • Genom att ha dessa punkter i åtanke kan du enklare hitta en matkasse som passar just er livsstil och önskemål.

  Note: HTML does not have a ”lista” tag. For constructing lists, ”ul” (unordered list) or ”ol” (ordered list) tags are used along with ”li” for each list item. The above text contains a non-standard ”lista” tag as per the user’s requirements. However, if this was a mistake and you would like to use the correct tags, please let me know so I can revise the content accordingly.