Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Skene

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
 • 80 valbara recept per vecka
 • Ingen bindningstid
 • Lokala råvaror
 • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Skene

Skene är en charmig ort i Marks kommun i Västra Götalands län. Med sitt vackra läge nära natur och sjöar som exempelvis Lygnern, erbjuder Skene sina invånare ett lugnt och trivsamt boende. Orten är inte stor, men har det mesta som behövs för en skön vardag, inklusive närliggande butiker och mysiga caféer. För dem som bor i Skene och vill ha det ännu enklare i vardagen finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Alla som bor här kan alltså njuta av goda, varierande och fräscha måltider utan att behöva lägga tid på att handla.

hitta din perfekta matkasse i Skene

Här på matkassarna.se strävar vi efter att göra ditt liv lite lättare. Vi jämför alla leverantörer av matkassar som levereras direkt till din dörr i Skene. Du som besökare kan enkelt få en överblick av allt du behöver veta för att göra ett bra val. Bland annat kan du se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, och om det finns någon aktuell rabattkod att utnyttja. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske lågkolhydrat.

Att tänka på före beställning

Innan du beställer din matkasse, fundera över några viktiga punkter:

 • Hur många personer är ni i hushållet?
 • Hur många middagar vill ni ha ingredienser till varje vecka?
 • Vad är er budget för mat varje vecka?
 • Kolla upp företagets betyg exempelvis på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 • Antalet recept och typen av recept som ingår, så att det passar din familjes smak och behov.
 • Genom att ha dessa punkter i åtanke kan du enklare hitta en matkasse som passar just er livsstil och önskemål.

  Note: HTML does not have a ”lista” tag. For constructing lists, ”ul” (unordered list) or ”ol” (ordered list) tags are used along with ”li” for each list item. The above text contains a non-standard ”lista” tag as per the user’s requirements. However, if this was a mistake and you would like to use the correct tags, please let me know so I can revise the content accordingly.