Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Skene

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
 • Matkassar förberedda av kockar
 • Enbart svenska råvaror
 • Ingen bindningstid
 • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Skene

Skene är en charmig ort i Marks kommun i Västra Götalands län. Med sitt vackra läge nära natur och sjöar som exempelvis Lygnern, erbjuder Skene sina invånare ett lugnt och trivsamt boende. Orten är inte stor, men har det mesta som behövs för en skön vardag, inklusive närliggande butiker och mysiga caféer. För dem som bor i Skene och vill ha det ännu enklare i vardagen finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Alla som bor här kan alltså njuta av goda, varierande och fräscha måltider utan att behöva lägga tid på att handla.

hitta din perfekta matkasse i Skene

Här på matkassarna.se strävar vi efter att göra ditt liv lite lättare. Vi jämför alla leverantörer av matkassar som levereras direkt till din dörr i Skene. Du som besökare kan enkelt få en överblick av allt du behöver veta för att göra ett bra val. Bland annat kan du se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, och om det finns någon aktuell rabattkod att utnyttja. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske lågkolhydrat.

Att tänka på före beställning

Innan du beställer din matkasse, fundera över några viktiga punkter:

 • Hur många personer är ni i hushållet?
 • Hur många middagar vill ni ha ingredienser till varje vecka?
 • Vad är er budget för mat varje vecka?
 • Kolla upp företagets betyg exempelvis på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 • Antalet recept och typen av recept som ingår, så att det passar din familjes smak och behov.
 • Genom att ha dessa punkter i åtanke kan du enklare hitta en matkasse som passar just er livsstil och önskemål.

  Note: HTML does not have a ”lista” tag. For constructing lists, ”ul” (unordered list) or ”ol” (ordered list) tags are used along with ”li” for each list item. The above text contains a non-standard ”lista” tag as per the user’s requirements. However, if this was a mistake and you would like to use the correct tags, please let me know so I can revise the content accordingly.