Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Skillinge

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Skillinge

Skillinge är en pittoresk liten fiskeby belägen på Österlen i sydöstra Skåne. Känd för sina vackra landskap och genuina bykänsla, erbjuder Skillinge en charmig småstadsmiljö nära till havet. Många uppskattar byn för dess mysiga hamn, historiska byggnader och lokala hantverk, samt närhet till Skånes rika utbud av natur och kultur. För de som bor i denna idylliska del av Sverige har moderna tjänster som hemleverans av matkassar blivit ett smidigt sätt att förenkla vardagen.

Matkassar med hemleverans i Skillinge

matkassarna.se har vi samlat information om leverantörer som levererar matkassar direkt till ditt hem i Skillinge. Hos oss kan du enkelt få en överblick över olika företag och jämföra vad de erbjuder. Vår lista hjälper dig att se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder på en och samma plats. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör tillhandahåller, vare sig det är för dig som älskar att prova nya recept eller föredrar snabba vardagsmiddagar.

saker att tänka på innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, fundera över några saker för att hitta alternativet som passar bäst för dig. Tänk på antalet personer i ditt hushåll och hur många middagar i veckan du önskar att matkassen ska täcka. Det är även viktigt att ha en uppfattning om er budget och att kolla upp företagets betyg på Trustpilot. En annan bra idé är att jämföra antalet recept som följer med varje matkasse, för att se till att variationen matchar dina önskemål och behov.