Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Skillinge

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Skillinge

Skillinge är en pittoresk liten fiskeby belägen på Österlen i sydöstra Skåne. Känd för sina vackra landskap och genuina bykänsla, erbjuder Skillinge en charmig småstadsmiljö nära till havet. Många uppskattar byn för dess mysiga hamn, historiska byggnader och lokala hantverk, samt närhet till Skånes rika utbud av natur och kultur. För de som bor i denna idylliska del av Sverige har moderna tjänster som hemleverans av matkassar blivit ett smidigt sätt att förenkla vardagen.

Matkassar med hemleverans i Skillinge

matkassarna.se har vi samlat information om leverantörer som levererar matkassar direkt till ditt hem i Skillinge. Hos oss kan du enkelt få en överblick över olika företag och jämföra vad de erbjuder. Vår lista hjälper dig att se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder på en och samma plats. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör tillhandahåller, vare sig det är för dig som älskar att prova nya recept eller föredrar snabba vardagsmiddagar.

saker att tänka på innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, fundera över några saker för att hitta alternativet som passar bäst för dig. Tänk på antalet personer i ditt hushåll och hur många middagar i veckan du önskar att matkassen ska täcka. Det är även viktigt att ha en uppfattning om er budget och att kolla upp företagets betyg på Trustpilot. En annan bra idé är att jämföra antalet recept som följer med varje matkasse, för att se till att variationen matchar dina önskemål och behov.